6944683698 Βαρδουσίων 4, Αχαρνές petropoulos.valantis@gmail.com
hero image
 
Bio Tev


 

Το σύστημα καθαρισμού  TEV SYSTEM 123 είναι πατενταρισμένο προϊόν της  εταιρείας Bio Tev που αποτελεί δημιούργημα του εφευρέτη - ερευνητή Τιμολέοντα Βενετσιάνου.

Οι εφευρέσεις και οι καινοτομίες του κ. Βενετσιάνου κινούνται στα πλαίσια της αειφόρου ανάπτυξης κι έχουν εφαρμοστεί ευρέως, με τεράστια επιτυχία και διεθνή αναγνώριση.
Στόχος της εταιρίας είναι η συμβολή στην επίλυση της οικονομικής κρίσης και της κλιματικής αλλαγής.

Οι δύο κύριοι τομείς της Bio Tev είναι η εφαρμογή της  Διαχείρισης Αποβλήτων και η Διαχείριση και Ενίσχυση Βιοτεχνολογικών προϊόντων. 

• Διαχείριση Αποβλήτων
Η Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αποβλήτων της Bio Tev αποτελεί καινοτομία και πολύτιμη προσθήκη στον χώρο, καθώς προσφέρει λύσεις στους ενδιαφερόμενους για αρκετές κατηγορίες αποβλήτων  για τις οποίες δεν υπήρχε, μέχρι πρότινος, αναγνωρισμένη μέθοδος διαχείρισης (όπως π.χ. απόβλητα ελαιοτριβείων, τυροκομείων κ.α.).

• Βιοτεχνολογικά προϊόντα
Με την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αποβλήτων Bio Tev δίνεται η  δυνατότητα στους χειριστές να δημιουργήσουν πολύ αποτελεσματικά εμπορεύσιμα προϊόντα, όπως για παράδειγμα, πανίσχυρα καθαριστικά/ απολυμαντικά υγρά (TEV SYSTEM 123) και υψηλής θρεπτικής αξίας λιπάσματα.