6944683698 Βαρδουσίων 4, Αχαρνές petropoulos.valantis@gmail.com
 

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ το Tev 123 στα σιφόνια του σπιτιού μου;
Η συχνότητα εξαρτάται πάντα από το μέγεθος του προβλήματος και τα στοιχεία που περνούν από τις σωληνώσεις μας. Για παράδειγμα, στο σιφόνι του νεροχύτη κουζίνας θα ήταν καλό να κάνουμε συντήρηση  μια φορά το μήνα για να αποτρέψουμε την στερεοποίηση των υγρών σαπουνιών και λιπαρών ουσιών στα  εσωτερικά τοιχώματα. Σε πιο ήπιες περιπτώσεις, μια φορά το τρίμηνο είναι αρκετή για συντήρηση ώστε να  αποφύγουμε βουλώματα, άσχημές μυρωδιές καθώς και μικρόβια.
 -----------------------------------------------------------------------------


Είναι το TEV 123 κατάλληλο για ξεβούλωμα σωληνώσεων;
Το προϊόν μας βασίζεται κατά κύριο λόγο στην λογική της πρόληψης. Εάν το χρησιμοποιείτε για να  συντηρείτε τις σωληνώσεις σας καθαρές, δεν θα φτάσετε ποτέ στο σημείο να χρειάζεστε απόφραξη. Παρόλα  αυτά, ακόμα και σιφώνια που έχουν σχεδόν φράξει ξεβουλώνουν με μία ή δύο μεγαλύτερες δόσεις TEV 123.
 -------------------------------------------------------------------------------


Έχω ακούσει πως τα χημικά που ρίχνουμε στα σιφόνια καταστρέφουν τις σωληνώσεις.
Αυτό δεν ισχύει για το TEV123! Αν και υπάρχουν προϊόντα στην αγορά που μπορεί να προκαλέσουν ζημιές, το  TEV 123 είναι απόλυτα ασφαλές για συχνή χρήση σε όλους τους τύπους σωλήνων καθώς δεν έχει διαβρωτική δράση. Τα αποτελέσματά του βασίζονται στην θερμότητα που επιτυγχάνει, η οποία είναι κάτω από τα  ανώτατα όρια που έχουν ορίσει οι κατασκευαστές των σωληνώσεων.
*Η θερμοκρασία που επιτυγχάνει το TEV 123 είναι ελεγχόμενη μέχρι τους 60 βαθμούς κελσίου (θερμοκρασία που, συνήθως, φτάνει και ο Θερμοσίφωνας).
*Οι σωλήνες PVC δίνουν εγγύηση αντοχής έως 90 βαθμούς κελσίου, επομένως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αλλοίωσης των σωληνώσεων.
 ---------------------------------------------------------------------------------


Τι προφυλάξεις πρέπει να πάρω κατά την χρήση του TEV123;
Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν θα πρέπει να έχετε ανοιχτό παράθυρο, να φορέσετε γάντια και μάσκα, καθώς οι αναθυμιάσεις που δημιουργούνται από την δράση του TEV 123 μπορεί να περιέχουν διάφορα άλλα στερεοποιημένα συστατικά από κατάλοιπα που διασπάει στο πέρασμά του.
Αν πέσει υγρό στο δέρμα, δημιουργείται ένας ελαφρύς αποχρωματισμός που περνάει εντός λίγων λεπτών.
Ξεπλένετε συχνά με κρύο νερό.
 --------------------------------------------------------------------------------


Χρησιμοποίησα το TEV123 στα σιφόνια του σπιτιού μου και άρχισε να αφρίζει πάρα πολύ.
Τι πρέπει να κάνω με τον αφρό;

Ο αφρός είναι δείγμα του μεγέθους των υπολειμμάτων που βρίσκονται στις σωληνώσεις σας. Όσο πιο έντονο πρόβλημα υπάρχει,τόσομεγαλύτερη αντίδραση δημιουργείται και περισσότερος αφρός.  Ιδανικά, θέλουμε να εμποδίσουμε την έξοδο του αφρού από το σιφόνι, π.χ. με μία τάπα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν περιπτώσεις που για να διακρίνουμε το μέγεθος του προβλήματος στις σωληνώσεις , αφήνουμε τον αφρό να εξέλθει για να μας δείξει πόσο αντιδρά, αρά και σε τι βαθμό έχουν συσσωρευτεί υπολείμματα.
Αν δεν έχετε περιορίσει τον αφρό κι έχει εξέλθει από τα σιφόνια μπορείτε να τον συλλέξετε (πχ. με ένα φαράσι εάν το σιφόνι είναι στο πάτωμα) κι έπειτα να τον ξεπλύνετε με νερό.
Μετά από τακτική χρήση του TEV 123, θα παρατηρήσετε πως δεν δημιουργείται πλέον αντιληπτή αντίδραση αφρού. Αυτό σημαίνει πως οι σωληνώσεις είναι καθαρές! 
Διάβασα στις πληροφορίες προϊόντος πως το ΤEV123 είναι κατάλληλο και για απεντόμωση. Πως γίνεται αυτό;
Σωστά! Το TEV 123 έχει πολλαπλές δράσεις, μία εκ των οποίων είναι η απεντόμωση. Η θερμική αντίδραση που δημιουργείται με το σύστημα TEV 123 εξοντώνει έντομα που βρίσκονται ή κινούνται σε διάφορα σημεία των αποχετευτικών δικτύων, όπως κατσαρίδες, μυγάκια κτλ.
Αφήνοντας το νερό να τρέξει μετά την δράση του προϊόντος, όλα τα ανεπιθύμητα υπολείμματα παρασύρονται στους κεντρικούς αποχετευτικούς αγωγούς.
 ------------------------------------------------------------------------------


Με ενδιαφέρει τα προϊόντα που χρησιμοποιώ να μην βλάπτουν το περιβάλλον.
Μείνετε ήσυχοι! Η καινοτομία του συστήματος TEV 123 βασίζεται στην επίτευξη όλων των δράσεων ΧΩΡΙΣ τη χρήση τοξικών υλών ή δηλητηρίων.
 --------------------------------------------------------------------------------


Εάν το TEV123 έρθει σε επαφή με τα είδη υγιεινής καταστρέφει το σμάλτο ή το inox;
Σαφέστατα όχι! Αντιθέτως, καθαρίζει και αφαιρεί υπολείμματα σκουριάς και σαπουνιού.
 -------------------------------------------------------------------------------


Πόση ώρα πρέπει να περιμένω για να δράσει το προϊόν;
Το μέγεθος της αντίδρασης καθώς και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να καταλάβετε ότι ξεκίνησε η δράση του προϊόντος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Καταρχάς, όσο περισσότερα είναι τα συσσωρευμένα λίπη στα τοιχώματα των σωληνώσεων τόσο μεγαλύτερη αντίδραση θα υπάρχει, και αντιστρόφως. Πολλές φορές η αντίδραση γίνεται αμέσως γιατί τα υπολείμματα που διαλύονται βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια, κι άλλες φορές η αιτία του προβλήματος είναι βαθύτερα στους σωλήνες και επομένως παίρνει λίγα λεπτά μέχρι να φτάσει εκεί το υγρό.
Σε κάθε περίπτωση, η έναρξη της δράσης υπολογίζεται μέσα στα 5 πρώτα λεπτά από την εφαρμογή.
Η διάρκεια δράσης του προϊόντος συνεχίζεται για περίπου 3 έως 5 ημέρες. 

 ----------------------------------------------------------------------------------

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το προϊόν στην επιτοίχια αποχέτευση του πλυντηρίου για να καταπολεμήσω την κακοσμία;
Ναι, φυσικά! Η εφαρμογή με TEV 123 θα διώξει αμέσως συσσωρευμένα υπολείμματα σαπουνιού και στερεοποιημένων ουσιών, εξαλείφοντας ανεπιθύμητες μυρωδιές κατά την διάρκεια των πλύσεων. 
Εφαρμόστε το προϊόν στην είσοδο της επιτοίχιας αποχέτευσης και κλείστε το με κάποιο πώμα ή τάπα έτσι ώστε ο αφρός που δημιουργείται από την αντίδραση να φύγει προς το εσωτερικό του κεντρικού σωλήνα.

 

 ----------------------------------------------------------------------------------

Τι θα πρέπει να προσέχω με την φύλαξη των μπουκαλιών;
1) Να κλείνουν καλά μετά την χρήση και με τα σωστά καπάκια ασφαλείας.Tο κόκκινο καπάκι στο κόκκινο μπουκάλι και, αντίστοιχα, το πράσινο στο πράσινο. Το κόκκινο καπάκι έχει ειδική κατασκευή με εξαερισμό, λόγω της ιδιότητας των συστατικών του Α3 που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ελαφριά διόγκωση του μπουκαλιού.
2) Να φυλάσσεται σε δροσερό μέρος.
3) Ποτέ μην επιχειρήσετε να φυλάξετε το περιεχόμενο και των δύο μπουκαλιών σε ένα δοχείο. Υπάρχει κίνδυνος έντονης αντίδρασης. 

 ----------------------------------------------------------------------------------

 

Πως μπορώ να κάνω παραγγελία;

Για πωλήσεις χονδρικής επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.
Η αγορά γίνεται κατόπιν κατάθεσης στο λογαριασμό IBAN: GR1202602730000900201287676   Eurobank
73 ΚΡΙΤΟΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ
Η αποστολή προς όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω ACS.