6944683698 Βαρδουσίων 4, Αχαρνές petropoulos.valantis@gmail.com
hero image
 
Tev System 123
Σύστημα Καθαρισμού Αποχετευτικών Δικτύων
Πανίσχυρο οικολογικό υγρό Απόφραξης - Απολίπανσης - Απολύμανσης - Απεντόμωσης - Απόσμησης - Μυοκτονίας


 

Το TEV SYSTEM 123 χαρακτηρίζεται από την πολυμορφία του και τις δυνατότητες δράσεων που προσφέρει ταυτόχρονα και την εφαρμογή του, σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα της αγοράς που περιορίζονται σε μία συγκεκριμένη δράση. Είναι ελληνικό πατενταρισμένο προϊόν, απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον.

ΔΡΑΣΗ: Η αποτελεσματικότητα του συστήματος TEV 123 βασίζεται σε μια διαδικασία εξώθερμης αντίδρασης, η οποία παράγει θερμότητα, σαπωνοποίηση των λιπών, υψηλή πίεση και ενεργό οξυγονούχο αφρό ο οποίος εξουδετερώνει μικρόβια, οσμές, έντομα ακόμα και τρωκτικά.

Σημαντική πληροφορία!
Η θερμοκρασία που επιτυγχάνει το TEV 123 είναι ελεγχόμενη μέχρι του 60 βαθμούς κελσίου (θερμοκρασία που συνήθως φτάνει και ο θερμοσίφωνας).
Οι σωλήνες PVC δίνουν εγγύηση αντοχής έως 90 βαθμούς κελσίου, επομένως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αλλοίωσης των σωληνώσεων.

Χρήση σε: οικίες, εστιατόρια, καφετέριες, φούρνους, κρεοπωλεία, εργοστάσια, νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια, δημοτικά κτίρια, παιδικους σταθμούς, φαρμακεία, σκάφη αναψυχής, εμπορικά πλοία, ξενοδοχεία, αντλιοστάσια, βόθρους κλπ